Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hoe je een IT traineeship kunt doen zonder IT achtergrond

Iedereen begint ergens en heeft op dat moment nog geen kennis. Het doel van het behalen van een diploma is om te laten zien dat je de kennis hebt en deze ook beheerst. In sommige gebieden is het nodig om een bepaalde kennis te hebben op een gebied. Hierom willen wij je de kans bieden deze kennis te krijgen zonder uitgebreid een opleiding te moeten volgen.

Ik heb geen ervaring met IT

Dat is totaal geen probleem. De traineeship is opgericht voor mensen die geen kennis op het gebied hebben maar dat wel graag zouden willen. Met andere woorden je kennis kan op nul staan aan het begin, maar wij zorgen ervoor dat je deze kennis aan het eind wel hebt. Zodra je met een opleiding begint heb je er over het algemeen ook geen kennis over. Daar ben je dan voor daar om die te krijgen. Exact op die manier werken wij. Heb je geen ervaring met IT? Je kunt dan nog steeds een IT traineeship volgen.

Wij proberen eerst de basis aan te leren om je vervolgens de praktijk in te sturen. Zodra we merken dat je dat onder de knie hebt ga je de specialisatie in. Op die manier vergroot je je kennis en zorg je ervoor dat je aantrekkelijker bent op de arbeidsmarkt. Des te meer gespecialiseerd je bent of des te meer kennis je dus hebt des te eerder een bedrijf je wilt aannemen. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf die graag willen investeren in de toekomst van IT. IT is een sector waar voornamelijk veel mannen te vinden zijn en wij vinden dat ook vrouwen hier thuis horen. Op deze manier proberen wij een alternatief te bieden voor het volgen van een opleiding. Er zijn genoeg mensen die zichzelf niet meer zien zitten in de schoolbanken en dan iedere dag naar school voor vier jaar lang.

Wijzelf geloven ook dat dit korter kan en begrijpen ook dat er mensen zijn die dit niet per se nog zien zitten. Daarom hebben wij een traineeship ontwikkeld die korter is dan een reguliere opleiding. Wij bieden een platform voor mensen die een IT-talent willen worden, een IT-talent zijn of een IT-talent zoeken. Hierdoor is ons bereik ook erg groot.

Wij helpen jou een IT’er te worden, maar kunnen je ook helpen aan een baan als je al een IT’er bent. Als je als bedrijf een IT’er zoekt kunnen wij je daar ook mee helpen. Zo houden wij onze cirkels groot en kunnen wij je meer bieden. Lees hier meer over het bedrijf QISS-IT. Op de website vindt je genoeg informatie over wat wij doen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-15T10:57:46.000Z QISS-IT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.