Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aan de slag met je IT traineeship: de eerste stappen

Ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen de IT? Misschien denk je alleen dat jij de switch niet kunt maken omdat je werkervaring en/of studie er niet op aansluiten. Maar deze kans krijg je toch aangeboden bij QISS IT.

Je wil natuurlijk een gedegen IT traineeship vinden en deze heb je nu gevonden! Het is een uniek traject en dan word je opgeleid tot IT professional. Je gaat dus werken aan een kansrijke carrière in de branche waar jij je thuis voelt, de branche van de toekomst!

Traineeship volgen

Gedurende een traineeship kun je erkende IT-certificaten behalen en daar kun je dan tijdens je hele carrière gebruik van maken. Je kunt certificaten behalen via QISS Academy en de online leeromgeving staat dan vol met trainingen, examens en bootcamps. Er kan zelfs een persoonlijk leerplan voor je uit worden gestippeld. 

IT kan gezien worden als de toekomst. De IT sector groeit en de meeste organisaties zijn afhankelijk van een goedlopende IT afdeling. Er is meer diversiteit, maar ook meer communicatie op de werkvloer. Jij kunt daar ook een onderdeel van zijn en dan hoef je niet eens een IT achtergrond te hebben! Jouw talent staat centraal en bij QISS IT zien we al snel welke kwaliteiten je hebt en wij geloven in je ontwikkeling. Je krijgt een kansrijke toekomst aangeboden.

Hoe ziet het traject er uit?

Het is interessant om te weten hoe een traineeship eruit gaat zien:

-        De eerste week van een traineeship ga je eerst een intensieve trainingsweek volgen. Dit noemen we ook wel de bootcamp. Je leert de IT-taal spreken en je krijgt dagelijks trainingen om je communicatieve vaardigheden nog sterker/beter te maken. Na de bootcamp ga je certificaten behalen via de online QISS Academy.

-        Dan start je op een IT afdeling binnen een bedrijf en dan leer je echt in de praktijk. Je kunt dan aan de slag als servicedeskmedewerker. Je maakt dan kennis met de diversiteit binnen de IT.

-        Als je het eerste jaar hebt afgerond dan ben jij een IT professional. Welke richting binnen de IT spreekt je aan? Er staan veel vacatures voor je open om een leuke baan te vinden!

Voorkeur

Heb jij een bepaalde voorkeur waar je graag wil beginnen? Bekijk de website voor meer over traineeships om een goed beeld te krijgen welke mogelijkheden er zijn. Er wordt altijd met je meegekeken wat het beste bij je wensen aansluit. Ook kan er altijd contact op worden genomen om je vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de beste opties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-29T15:19:31.000Z QISS-IT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.