Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dustin start met verkoop refurbished IT in samenwerking met Cisco

Dustin, een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux, startnu met de verkoop van refurbished netwerkapparatuur in samenwerking met Cisco.

 

 

 

 

"Het is belangrijk dat Dustin bijdraagt aan de circulaire transitie van de industrie en daarom willen we onze klanten gebruikte IT-apparatuur kunnen aanbieden. Dankzij de samenwerking met Cisco zetten we samen de stap naar een meer circulaire IT-industrie", aldus Angelo Bul, EVP Large Corporate & Public Benelux, bij Dustin.

Het aanbod van refurbished netwerkapparatuur iis voornamelijk gericht op grote bedrijven en de publieke sector, maar ook op KMO’s. De producten worden verkocht via de verkoopteams van Dustin met volledige ondersteuning en garantie van Cisco. Dustin verwerkt ook de tweedehands Cisco-producten, zodat de gebruikte hardware op verantwoorde wijze kan worden hergebruikt en gerecycled. In eerste instantie wordt deze dienst aangeboden door Dustin in Zweden maar hij zal binnenkort in alle Dustin markten beschikbaar zijn.

"Dit is weer een stap om met de gehele sector de goede kant op te gaan en een stap in de richting van ons doel om in 2030 100% circulair te zijn. We willen het voor bedrijven en de publieke sector gemakkelijker maken om duurzamer te zijn", zo besluit Angelo Bul.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-15T13:31:04.000Z Dustin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.