Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Avit Group breidt portfolio uit met Managed SD-WAN

Dit artikel delen:

ASICS EMEAR en Epson vertrouwen op Managed SD-WAN voor betrouwbare en flexibele internetconnectiviteit

Vianen – Managed Service Provider Avit Group start met het leveren van een Managed Software Defined Wide Area Networking (SD-WAN) dienstverlening. De Managed SD-WAN-oplossing van Avit stelt organisaties met een sterke geografische spreiding in staat te profiteren van veilige, voordelige en betrouwbare internetconnectiviteit op ieder gewenst kwaliteitsniveau. Ook biedt SD-WAN mogelijkheden voor efficiënt en kosteneffectief integreren van Cloud- en SaaS-applicaties. Door het combineren van Managed SD-WAN met andere (managed) diensten van Avit heeft de klant één aanspreekpunt voor de complete infrastructuur. ASICS EMEAR en Epson vertrouwen al op de Managed SD-WAN dienstverlening van Avit.  

Voordelen Managed SD-WAN

Organisaties die kiezen voor Managed SD-WAN profiteren niet alleen van een flexibel en modern netwerk. Ze krijgen daarnaast beschikking over een volledig beheerd, veilig en toekomstbestendig netwerk. Ook de netwerkkosten worden sterk gereduceerd. Het beheer uit handen geven, stelt organisaties in staat om kosten te besparen en zich te focussen op de core business.

Jasper van ’t Wout, Chief Strategy Officer bij Avit Group: “De behoefte aan een Managed SD-WAN dienstverlening is groot. IT-professionals krijgen hiermee meer grip op hun netwerkomgeving. Niet alleen met betrekking tot SD-WAN neemt de vraag naar Managed dienstverlening toe. We bieden daarom steeds meer van onze oplossingen op deze manier aan. Ik kijk ernaar uit om samen met het Avit-team nog meer organisaties te kunnen ondersteunen bij hun IT-uitdagingen.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-23T16:25:36.000Z Avit Group


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.