Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

4 nadelen van het zelf bouwen van je Wordpress bedrijfswebsite

Dit artikel delen:

Wordpress heeft als content management systeem (CMS) voor websites de naam eenvoudig in gebruik te zijn. Dat betekent dat je in principe zelf een website voor je bedrijf zou kunnen maken en onderhouden. Toch is dat niet per se altijd de beste keuze. We bespreken vier nadelen van het zelf bouwen van je Wordpress bedrijfswebsite.

Tijd is geld

Een Wordpress website laten maken door een bedrijf kost geld. Maar dat is in feite ook geval wanneer je het zelf doet. Jouw tijd is immers ook geld waard, omdat je het ook kunt besteden aan werk waarmee je daadwerkelijk geld verdient. Ook is het zo dat professionals er veel meer handigheid in hebben en minder tijd aan kwijt zijn dan jij er zelf aan kwijt zou zijn. Zeker wanneer jouw tijd kostbaar is, is het dus een goed idee om het bouwen van je website uit te besteden.

Geen ondersteuning

Als je zelf je website bouwt, kun je ook niet zomaar op iemand terugvallen wanneer je problemen ervaart met je website. Dat is lastig, want dat betekent dat je problemen in veel gevallen ook niet snel kunt oplossen. Je moet zelf op zoek naar de oplossing. Vooral voor een bedrijf kan dit lastig zijn. Je wilt dat je website als visitekaartje van je bedrijf én als belangrijk station voor klanten op weg naar een aankoop altijd online is en naar behoren werkt.

Duurt te lang

We bespraken het element van tijd al even. Niet alleen is het natuurlijk zo dat het jou tijd kost om een website te bouwen, maar het kan ook dat je het zo veel tijd kost dat het simpelweg te lang duurt voordat je je website up and running hebt. Zo kan de progressie die je wenst te maken of zelfs je werkplanning in gevaar komen.

Professionaliteit

Tenzij je zelf ervaring hebt met het bouwen van website, bestaat er het levensgrote risico dat jouw website er amateuristisch uit gaat zien omdat je simpelweg niet de kennis hebt die een professional wel heeft. Dat is geen goed visitekaartje voor je bedrijf. Je website moet juist een toonbeeld van professionaliteit zijn om jouw bedrijf de uitstraling te geven die het nodig heeft.

Toch besloten dat je liever niet zelf je bedrijfswebsite bouwt? Kijk voor hulp van professionals op het gebied van webdesign en het bouwen van websites op https://stuurlui.nl.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-16T14:02:36.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.