Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gebruik deze ideeën voor je thuiskantoor

Het creëren van een speciaal thuiskantoor in je huis geeft je niet alleen een plek om je op je werk te concentreren, maar zo’n ruimte kan ook je productiviteit verhogen en creativiteit inspireren. Terwijl een laptop op je eettafel technisch gezien als een werkruimte telt, kan een kamer of hoek die specifiek aan werk is gewijd, je helpen je te concentreren en een duidelijke scheiding te creëren tussen werktijd en vrije tijd. Tijdens de pandemie zijn we er allemaal achter gekomen hoe belangrijk dit kan zijn, dus het is zeker een slim idee om een fantastisch thuiskantoor te creëren in je woning met behulp van de onderstaande ideeën.

Comfortabele stoel

Je hebt waarschijnlijk een stevige, ergonomische bureaustoel nodig voor je eigenlijke bureau, maar door een stoel met accent toe te voegen in deze ruimte, kun je een plek krijgen om even afstand te nemen en te ontspannen terwijl je aan het werk bent. Soms kunnen alleen bewegende locaties je creatieve sappen laten stromen en je helpen bij het bedenken van dat volgende grote idee. De comfortabele stoel die je koopt, plaats je dus niet achter het bureau, maar bijvoorbeeld voor een gekleurde wand afgewerkt met behulp van latex spuiten

In de hoek

Vroeger moest je als je stout was in de klas in de hoek gaan zitten of staan van je docent waardoor je de wandafwerking goed kon controleren, maar tegenwoordig willen veel mensen hun kantoor in de hoek van een ruimte hebben. Wie zegt dat je moet wachten tot de baas je promoveert om eindelijk dat hoekkantoor te krijgen? Je kunt immers in je eigen huis gewoon een kantoor in de hoek van een kamer creëren! Hiervoor heb je natuurlijk een groot hoekbureau nodig. Dit is geschikt voor zo goed als elk type werk en geeft je veel oppervlakte waardoor je er veel benodigdheden op kunt plaatsen.

Opvallend behang

De kans is groot dat je huis over het algemeen wat saaie muren heeft. De meeste wanden zullen gewoon wit zijn, wat gedaan kan worden door stukadoors. Mogelijk heb je nog wel wat feature walls aangebracht, wat opvallende muren zijn. Ook in je thuiskantoor moet je dit zeker doen. In deze ruimte wil je immers zo creatief mogelijk zijn. Opvallend behang kan hier goed bij helpen. Je thuiskantoor kan niet voor niets een geweldige plek zijn om te experimenteren met texturen, kleuren en ontwerpen. Durf jij het aan om opvallend behang zelf te plaatsen op de wanden van je thuiskantoor?

Kunst aan de muur

Naast behang op de wanden van je thuiskantoor, moet je ook zeker kunst ophangen. Dit kan je creativiteit immers ook bevorderen. Een fotowand is een geweldige manier om je favoriete kunstwerken te laten zien en een beetje inspiratie toe te voegen aan je thuiskantoor. Wellicht krijg je door een van de schilderijen die je ophangt in je kantoor in huis vervolgens wel een fantastisch idee om een nieuw bedrijf op te starten. Kunst kan daar namelijk zonder twijfel voor zorgen! 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-23T13:44:00.000Z Twenty Four Webvertising BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.