Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Deltalink nu Fortinet Authorized Training Center

Dit artikel delen:

deltalink, de value-add IT distributeur van netwerk & security oplossingen voor de digitale economie, is door Fortinet officieel aangesteld als Fortinet Authorized Training Center. Om deze accreditatie te behalen volgden Fortinet experten van deltalink met succes diverse gespecialiseerde trainingen. Met deze accreditatie kunnen IT-resellers en hun klanten (eindgebruikers) bij deltalink alle opleidingen volgen én certificaties behalen voor Fortinet producten.

Deltalink is reeds geruime tijd value-add distributeur van Fortinet producten en diensten. Met de toevoeging van het label Fortinet Authorized Training Center wordt de relatie tussen beide partijen verder versterkt.

Een kwaliteitsvolle opleiding van de gebruikers van Fortinet’s producten en diensten is van cruciaal belang om adequaat te kunnen reageren op de uitdagingen van de digitale economie en de steeds belangrijker en complexere cyberbeveiliging van bedrijfsnetwerken.

Regionale Authorized Training Centra, zoals deltalink nu voor België en Luxemburg, worden continu door Fortinet specialisten bijgeschoold om te kunnen voldoen aan de continue vraag naar training, kennis en support. Fortinet evalueert ook voortdurend de mogelijkheden van haar Authorized Training Centra om kennis over het correct en maximaal gebruik maken van Fortinet producten en oplossingen perfect door te geven aan IT-resellers en eindgebruikers.

Een volledig overzicht van de opleidingen die deltalink aanbiedt vindt u via www.deltalink.be/services/academy.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-09T11:23:07.000Z Deltalink
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.