Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Op deze manier beveilig je je bedrijfspand

Dit artikel delen:

Door de uitbraak van het COVID-19 virus, werken steeds meer werknemers vanuit huis. Kantoren staan vaker (gedeeltelijk) leeg, wat zorgt voor positieve dingen zoals meer woon-werk verkeer. Helaas zorgt het ook voor vervelende situaties. Omdat veel kantoorpanden leeg of gedeeltelijk leeg staan, is het risico op inbraak en vernieling groter. Daarom is het goed om je kantoorpand goed te beveiligen, zeker in deze onzekere tijd.

Een beveiligingssysteem voor een goed en veilig gevoel

Met een beveiligingssysteem kun je jouw pand, of delen ervan, beveiligen voor ongewenste gasten. Waar een systeem van een aantal jaar geleden niet altijd waterdicht was, zorgen de systemen er vandaag de dag voor dat niet gewilde gasten worden afgeschrikt en vastgelegd. Maar een beveiligingssysteem zorgt er niet alleen voor dat je pand wordt beveiligd tegen inbraak, het zorgt er ook voor dat je wordt gewaarschuwd bij brand of wateroverlast. Zo zorgen ze ervoor dat jij met slimme technieken de zaak op ieder moment van de dag, overal ter wereld in de gaten kunt houden. Zo kun jij, door iedere notificatie bij een verdachte situatie, altijd ingrijpen. 

Op het gebied van beveiligingssystemen zijn de laatste jaren veel sprongen gemaakt. De Ajax alarmsystemen zijn hierin de meest geavanceerde systemen. Deze zijn speciaal ontwikkeld om bedrijfspanden te beveiligen. De systemen combineren technische innovaties met een modern design en gebruiksvriendelijkheid, waardoor ze door iedereen gebruikt kunnen worden. Met de draadloze Ajax alarmsystemen beveilig jij je bedrijfspand. Ze voldoen aan de hoogste graad voor draadloze alarmsystemen, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken en altijd up-to-date bent. 

Imou camera systemen

Naast de Ajax systemen zijn ook de Imou camera’s geliefde systemen om in te zetten bij het beveiligen van je pand. De Imou camera’s staan bekend als de beste low budget camera systemen op de huidige markt, met daarbij  de beste prijs- kwaliteitverhouding. Dus als je de beveiliging van je pand hoog in het vaandel hebt staan is Imou een goede en verstandige keuze.

Beveilig je pand met een totaaloplossing 

Heel goed te begrijpen is dat veiligheid van je collega’s én je bedrijf op nummer één staat. Hierdoor schaffen we vaak dure verzekeringen aan, maar waarom worden beveiligingssystemen hier niet altijd in meegenomen? Bij Jaggs Alarm bieden ze een totaaloplossing, waarmee een totaalsysteem speciaal voor ieder soort bedrijf wordt samengesteld. Ze hebben specialisten in dienst die graag met je meedenken en je adviseren over de beste alarmsystemen, waarmee je jouw bedrijf beveiligd. Daarnaast helpen ze je met het installeren en programmeren van de alarmsystemen, zodat je zeker weet dat alles perfect beveiligd is. Dit maakt Jaggs Alarm de nieuwe generatie voor een totale beveiliging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-02T15:33:34.000Z Jaggs Alarm


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.