Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Signicat treedt toe tot Auth0 Marketplace

Dit artikel delen:

Signicat treedt toe tot Auth0 Marketplace om oplossingen voor betrouwbare Digital Identity te bieden. Klanten van Auth0 kunnen nu de loginervaring verrijken voor meer dan zestig miljoen Europese gebruikers via electronic identity-integraties (eID) zoals Itsme en iDIN.

Signicat, the Trusted Digital Identity Company™, is vanaf vandaag beschikbaar op Auth0 Marketplace, een catalogus van betrouwbare technologie-integraties die de functionaliteit van het identity management-platform van Auth0 uitbreiden. De integratie met Signicat stelt klanten van Auth0 in staat om gebruikers te onboarden en authentiseren via de meer dan dertig electronic identity-integraties (eID) op het Digital Identity Platform van Signicat. 

Het Digital Identity Platform van Signicat omvat diensten voor het bewijzen van een identiteit, authenticatie en elektronische ondertekening, die voldoen aan de robuuste eisen op het gebied van Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) in veel Europese markten. Door Signicat te integreren in het Auth0-platform krijgen de klanten van Auth0 toegang tot de grootste verzameling digitale identiteitsdiensten in Europa.

De kant-en-klare oplossing vereist weinig configuratie, zodat bedrijven eenvoudig ondersteuning kunnen toevoegen voor een reeks Europese eID-methoden, zoals itsme, BankID, MitID, Der Neuen Personalausweis, iDIN, France Connect, Smart-ID, Mobil-ID en meer. Via het flexibele identiteitsplatform van Auth0 kunnen klanten eID's ook eenvoudig integreren met aangrenzende technologieën om de succesvolle uitvoering van grotere projecten zoals digitale transformatie, detectie van bedreigingen, compliance en klantconversie te vereenvoudigen. 

Asger Hattel, CEO van Signicat: "Samenwerken met Auth0, een toonaangevend identiteitsplatform dat onze visie deelt om iedereen veilige toegang te bieden, is belangrijk voor ons. Beide organisaties werken aan het verbeteren van de online veiligheid, vertrouwen en klantervaring. Dit partnerschap zorgt ervoor dat onze gezamenlijke klanten over veilige en probleemloze digitale identiteitsoplossingen beschikken. Terwijl de acceptatie van digital identity's in veel landen over de hele wereld in verschillende snelheden volwassen wordt, is het gebruik van eID's ingebed in particuliere en openbare diensten en wordt het in veel landen dagelijks gebruikt. Scandinavië is een goed voorbeeld van een goed functionerende digitale identiteitsmarkt.”

Vincent van Boxtel, Strategic Enterprise Account Executive bij Auth0, "De integratie tussen Auth0 en Signicat maakt het voor applicatieontwikkelaars gemakkelijk om ondersteuning voor Nederlandse en Belgische eID-systemen zoals bijvoorbeeld iDIN en Itsme toe te voegen. Op deze manier worden zij in staat gesteld hun klanten een gemakkelijke login methode te bieden om veilig en frictieloos toegang te krijgen tot digitale diensten met een ID die ze al kennen en vertrouwen."

Signicat is een Qualified Trust Service Provider (QTSP) die het hoogste beveiligingsniveau voor trust services op de markt garandeert, erkend door de Europese Unie (EU). Het gebruik van eID's voor veilige klantaanmelding ondersteunt bedrijven bij het beheren van risico's, het verminderen van fraude en het opbouwen van vertrouwen bij klanten online.

Auth0 beoordeelt de functionaliteit van partnerintegraties en stelt integraties beschikbaar die gemakkelijk te vinden en te integreren zijn voor klanten. Partners kunnen deelnemen aan de groeiende vraag naar digitale identiteitsoplossingen en hun zichtbaarheid vergroten als onderdeel van de Auth0 Marketplafce. Meer informatie: https://auth0.com/partners.

Neem deel aan een webinar van Signicat en Auth0 om meer te weten te komen over de gezamenlijke oplossing en visie voor de toekomst: Elevate Trusted Digital Identity Solutions Through eIDs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-21T18:07:38.000Z Auth0


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.