Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ESET lanceert XDR-beveiligingsoplossing voor MSP's

Dit artikel delen:

Het gaat om een combinatie van 3 technologiën die ESET zelf ontwikkelt: machine learning en op AI gebaseerde technologie, zijn unieke cloud-reputatiesysteem ESET LiveGrid, en de menselijke expertise die wordt aangeboden door de hechte wereldwijde gemeenschap van ESET- gebruikers.

ESET, een wereldleider in cybersecurity, lanceert zijn bekroonde B2B-oplossingen voor MSP's (https://www.eset.com/int/business/why-eset/industry-analysts-recognition/). ESET, gevestigd in het hart van de Europese Unie, biedt sinds 2014 een speciaal programma waarmee MSP-partners hun IT-dienstverlening kunnen uitbreiden. Het gaat hier om de XDR-oplossingen - ESET Inspect en ESET Inspect Cloud- die nu dus ook beschikbaar zijn voor MSP-partners (https://www.eset.com/int/business/why-eset/industry-analysts-recognition/).

ESET doet al decenia onderzoek naar het cyberdreigingslandschap en innoveert in digitale beveiliging. Het nieuwe aanbod is ontworpen met zowel klanten als partners in gedachten. Het gaat om een combinatie van 3 technologiën die ESET zelf ontwikkelt: machine learning en op AI gebaseerde technologie, zijn unieke cloud-reputatiesysteem ESET LiveGrid, en de menselijke expertise die wordt aangeboden door de hechte wereldwijde gemeenschap van ESET- gebruikers. Dit zorgt voor 's werelds meest voortreffelijke meerlaagse preventie, detectie van cyberdreigingen en responstechnologie – het ESET PROTECT-platform (https://www.eset.com/int/business/protect-platform/), geoptimaliseerd door ESET LiveSense.

Deze oplossingen bieden huidige en toekomstige MSP-klanten toegang tot een vereenvoudigd en uniform digitaal beveiligingsplatform, met voor MSP’s geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke oplossingen om effectief te werk te gaan en hen in staat stellen beveiliging van top niveau aan te bieden. Dit zonder afbreuk te doen aan de efficiëntie in het belang van de kwaliteit, daar het nieuwe platform evenwichtige mogelijkheden biedt inbreuken te voorkomen, automatische detectie en responsmogelijkheden alsook uitgebreide documentatie over bedreigingen. Het is modulair, aanpasbaar en wordt automatisch geüpdatet.

De oplossing van ESET werd flexibel en schaalbaar ontworpen, zodat het bedrijfsmodel van de MSP's toekomstbestendig is en de overvolle helpdesk van beveiligingstechnici wordt ontlast. Om het leven van MSP's gemakkelijker te maken, biedt ESET een flexibel, selfservice factureringsmodel zonder verplichtingen. Het stelt de MSP-partners in staat maandelijks te betalen op basis van dagelijks gebruik.

“Met de bekroonde technologie van ESET vinden we het uiterst belangrijk om vooruitgang te beschermen – niet enkel de onze maar, belangrijker nog, die van onze MSP-partners. ESET maakt het MSP's mogelijk zich te concentreren op wat er echt toe doet, hun eigen bedrijf en klanten. In onze gedachten gaan ESET en MSP's gewoon samen: superieure bescherming van klanten, flexibel en gebruiksvriendelijk producten en een bedrijfsmodel afgestemd op MSP-behoeften", zegt Michal Jankech, VP voor het MSP- en SMB-segment bij ESET.

Ga naar  https://www.eset.com/int/business/partner/msp/ om meer te vernemen over deze producten. Om meer te weten over wat XDR is en waarom we het nodig hebben in ons leven voor cyberbeveiliging, ga naar https://youtu.be/hdZqmgimcf0

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-15T08:42:08.000Z Key Communications


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.