Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ESET is kampioen in de Canalys Global Security Leadership Matrix 2022

Dit artikel delen:

ESET, een wereldleider in cybersecurity, werd tot kampioen uitgeroepen in de Canalys Global Security Leadership Matrix 2022. Canalys, een wereldleider onder de analisten in de technologiemarkt, publiceert een evaluatie van de belangrijkste cyberbeveiliging leveranciers. Dankzij de aanhoudende omzetgroei van ESET, met een stijging van 30% in het MSP-segment, in combinatie met de kwaliteit van het accountbeheer en het algehele gemak van zakendoen, heeft ESET wederom hoge scores behaald.

Bratislava, 21 december 2022 –  ESET, een wereldleider in cybersecurity, werd tot kampioen uitgeroepen in de Canalys Global Security Leadership Matrix 2022. Canalys, een wereldleider onder de analisten in de technologiemarkt, publiceert een evaluatie van de belangrijkste cyberbeveiliging leveranciers. Dankzij de aanhoudende omzetgroei van ESET, met een stijging van 30% in het MSP-segment, in combinatie met de kwaliteit van het accountbeheer en het algehele gemak van zakendoen, heeft ESET wederom hoge scores behaald.

Het partnerprogramma van ESET is gericht op het creëren van langdurige samenwerkingen met partners en dankzij de belangrijke feedback van partners. Tegenwoordig bestaat het ESET-netwerk uit meer dan 10.000 MSP's en 24.000 resellers, waarbij MSP's een centraal onderdeel vormen van de strategie van het bedrijf. ESET heeft zijn aanbod versterkt door de MSP’s de mogelijkheid te bieden XDR-, ESET Inspect- en ESET Inspect Cloud-oplossingen aan hun klanten te bieden.

Al meer dan 30 jaar blijft ESET zwaar investeren in haar eigen meerlaagse technologie die aanvallen op de endpoints en systemen van de klanten voorkomen, door zowel bekende als onbekende bedreigingen te stoppen. "Ons doel is de digitale beveiliging te bieden om de systemen van een organisatie soepel en veilig te laten werken", zegt Ignacio Sbampato, Chief Commercial Officer van ESET.   

"Onze partners hebben toegang tot de meest gelaagde technologie die er is, waardoor ze zich kunnen concentreren op wat voor hen echt belangrijkst is: de voortgang van hun bedrijf."

ESET, een technologiegedreven privébedrijf, heeft altijd een op wetenschap gebaseerde benadering gehad, gericht op beveiliging. Dit dankzij de vroege toevoeging van machine learning en de kracht van cloud computing om zijn wereldwijde systemen voor informatie over bedreigingen te ontwikkelen. Dankzij de bedrijfsoplossingen wordt ESET continu uitgeroepen tot kampioen, topspeler en leider in de sector.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-21T14:20:19.000Z Key Communications


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.