Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

G DATA CyberDefense wint maar liefst vijf AV-Comparatives awards

Dit artikel delen:

G DATA CyberDefense kondigt aan dat het maar liefst vijf AV-Comparatives awards in de wacht heeft gesleept. AV-Comparatives is een onafhankelijk testinstituut (non-profit) uit Oostenrijk en is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen het Innsbrucker Kompetenzzentrum en de Computernotdienst. Ieder jaar testen ze verschillende security oplossingen en reiken ze voor verschillende categorieën prijzen uit.

G DATA CyberDefense won vijf awards in verschillende categorieen. Voor G DATA Endpoint Protection Business ontving het securitybedrijf de ‘Approved Enterprise & Business Security Product Award’. Daarnaast kreeg de Endpoint oplossing ook de ‘Certified Enterprise ATP Product Award’, naar aanleiding van de Enterprise Advanced Threat Protection test die het testinstituut uitvoerde. Ook de oplossingen voor consumenten bleven niet onopgemerkt. G DATA Total Security ontving niet alleen een ‘Approved Security Product Award', maar won ook de Bronze Award voor de ‘Advanced Threat Protection Test. Daarnaast bereikte G DATA bij vier tests het Advanced+-niveau en het Advanced-niveau bij nog eens twee tests. Tenslotte kreeg G DATA een ‘Approved Mobile Security Product certificering’ voor haar mobiele software. 

Volgens het testinstituut is G DATA Endpoint Protection Business zowel geschikt voor organisaties met duizenden apparaten, als kleine organisaties met tientallen apparaten. De oplossing beschermt organisaties op het gebied van virussen, ransomware en meer. Daarnaast beschikt de software intelligente mechanismen zoals heuristiek, gedragsanalyse, Artificial Intelligence en exploitbeveiliging om kwaadaardige processen nauwkeuriger te herkennen en te stoppen. Organisaties krijgen tevens een anti-spam check voor hun mailbox en de mogelijkheid om nieuwe (BYOD) devices te controleren. Bovendien zijn er mogelijkheden om websites en applicaties standaard te blokkeren en worden websites en  content continue gemonitord. De Endpoint Protection Business software van G DATA biedt ook uitbreidingen voor MailSecurity en Backup. 

G DATA Total Security is gemaakt voor consumenten die de beste bescherming op het internet willen. Het is een allround pakket voor maximale veiligheid. Naast de standaard beveiliging tegen virussen, trojanen, spyware, phishing en andere malware zijn gebruikers ook beschermd tegen ransomware. De anti-ransomware technologie beschermt gebruikers tegen cybercriminelen die foto's, documenten en persoonlijke gegevens versleutelen. Tevens verzorgt G DATA Total Security een beveiligde, automatische back-up en kunnen gebruikers zorgeloos internetbankieren en online shoppen. 

"AV-Comparatives is één van de belangrijkste onafhankelijke testinstituten, we zijn daarom erg trots dat we dit jaar maar liefst vijf awards hebben gewonnen,” aldus Eddy Willems, Security Evangelist bij G DATA CyberDefense. “Testen door derden vormen voor ons een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering, want op deze manier kunnen we onze oplossingen verbeteren en onze belofte aan klanten en partners waarmaken.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-07T17:21:12.000Z G DATA CyberDefense


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.