Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sectricity lanceert Hackerdetectie Kit voor Kmo’s

Dit artikel delen:

Sectricity, een toonaangevend cyberbeveiligingsbedrijf, kondigt vandaag de lancering aan van hun Hackerdetectie Kit voor Kmo’s. Met de kit kunnen Kmo’s hackers opsporen die ondanks de bestaande cybersecurity toch hun bedrijfsnetwerk zijn binnengedrongen.

Merelbeke, 27 april 2023 - Sectricity, een toonaangevend cyberbeveiligingsbedrijf, kondigt vandaag de lancering aan van hun Hackerdetectie Kit voor Kmo’s. Met de kit kunnen Kmo’s hackers opsporen die ondanks de bestaande cybersecurity toch hun bedrijfsnetwerk zijn binnengedrongen.

"Met de toenemende dreiging van cybercriminaliteit is het cruciaal dat bedrijven van elke omvang hun beveiliging serieus nemen", zegt Yves Van Tongerloo, zaakvoerder van Sectricity. "Onze hackerdetectie is een uitstekende manier om de beveiliging van Kmo’s te verbeteren dankzij deze extra bescherming laag tegen cyberdreigingen van binnenuit. De meeste bedrijven beseffen immers niet wanneer er hackers in hun netwerk zitten."

De kit kan eenvoudig worden geïnstalleerd en draait op de achtergrond zonder extra handelingen van de eindgebruiker. Wanneer de hackerdetectie hackers detecteert, stuurt het onmiddellijk een waarschuwing, zodat bedrijven snel actie kunnen ondernemen om verdere schade te voorkomen. Sectricity kan hierbij helpen.

"Een van de belangrijkste voordelen van onze hackerdetectie is de real-time monitoring en waarschuwingen", voegt Van Tongerloo toe. "Bedrijven kunnen cyberaanvallen nu al na één seconde detecteren, in tegenstelling tot de gemiddelde 9,4 maanden die het duurt om te ontdekken dat hun bedrijf is gehackt."

De hackerdetectie kit biedt een kosteneffectieve oplossing voor Kmo’s die hun interne netwerkbeveiliging willen versterken. Het biedt uitgebreide beveiligingsdekking tegen een fractie van de kosten die gepaard gaan met het inhuren van een fulltime beveiligingsteam of het uitbesteden van de beveiligingsbehoeften.

 

Over Sectricity

Sectricity is een toonaangevend cyberbeveiligingsbedrijf dat bedrijven van elke omvang helpt zich te beschermen tegen hackers. Het bedrijf biedt een breed scala aan proactieve securitydiensten, waaronder hackerdetectie, ethical hacking en security awareness. Sectricity is gevestigd in Merelbeke en bedient klanten met hoofdkantoor in de Benelux.

 

Contactgegevens:

Sectricity B.V.

Gaversesteenweg 94

9820 Merelbeke

België

☎️ België: +32 9 298 05 85

☎️ Nederland: +31 85 888 16 44

info@sectricity.com

https://sectricity.com/nl/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-27T23:24:16.000Z Sectricity BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.