‘De iPad Pro is Apple’s nieuwe instapper’

Apple

De iPad Pro volgt de MacBook Air op als Apple’s nieuwe instaplaptop. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

De beschuldigingen van tabletimitatie door Apple zijn oud en soms erg raak. Met de iPad Pro lijkt Apple opnieuw het voorbeeld van Microsofts Surface-tablet te volgen. Alleen legt de iOS-maker de lat niet hoog, aan de bovenkant van zijn productportfolio, maar juist laag. Ja, de iPad Pro is de duurste Apple-tablet die je kunt kopen. Maar breder beschouwd is de groot uitgevoerde iPad een van Apple’s goedkoopste computers.

Het prijsniveau is een nieuw laagterecord voor Apple. Hoewel er voor serieus laptopgebruik natuurlijk nog wel een toetsenbordcover bijgekocht moet worden. Overigens net zoals bij Microsoft's bedoelde laptopvervanger Surface Pro. De MacBook Air is nu al een tijd niet meer bijgewerkt, wat uiterlijk en innerlijk betreft. Het is zeker niet ondenkbaar dat de iPad Pro de positie van it Apple-instapmodel overneemt. Misschien dat hiermee de tablet alsnog de zakelijke markt gaat veroveren? Wat vind jij?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-05T07:49:00.000Z Jasper Bakker


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.