‘Microsoft blijft schaven aan GUI Windows 10’

Dit artikel delen:
startpagina W10

De metro-interface van Windows is nog altijd in verbouwing. Wennen is dus tijdelijk. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Het carrièremotto van ‘een leven lang leren’ gaat niet alleen op voor werk-skills, maar ook voor zaken als de computers die we gebruiken. Vroeger luidde een nieuw aangeschaft softwarepakket meestal de komst in van een nieuwe interface, wat wennen en bijleren was. Nu hoeven we niet meer te wachten op de bewuste aanschaf en ingebruikname van een volgende grote release.

Microsoft werkt volgens rondgaande berichten aan een verfijning van gui-ontwerp voor Windows 10. Deze voortzetting en verbetering van de design-taal Metro (officieel bekend als Microsoft Design Language 2) moet komen met de derde grote update voor Windows 10. De aankomende Creators Update is de tweede zogeheten Redstone-release. Komende herfst moet Redstone 3 uitkomen, met daarin het vernieuwde uiterlijk voor de Windows-interface. Het blijft dus wennen. Wat vind jij?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-05T08:11:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.