‘Apple moet vaker sorry zeggen’

Excuses

Apple zegt sorry voor de kokervormige Mac Pro, maar het mag vaker excuses maken. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

De zwarte ronde Mac Pro uit 2013 was een vergissing, heeft Apple eindelijk erkend. De iPhone-maker heeft excuses aangeboden aan professionele gebruikers die het qua Mac-workstation al geruime tijd in de steek heeft gelaten. Het kokervormige, geïntegreerde design was een vergissing, geeft Apple nu toe. Er is openlijk sorry gezegd, en beterschap beloofd.

Maar Apple heeft nog meer om excuses voor te maken. Zoals de prijsopdrijving voor de MacBook Pro die gepaard is gegaan met een pro-vermindering van dat mobiele Mac-werkpaard. En wat te denken van het feit dat de beloofde beterschap voor de Mac Pro nog zeker een jaar in de toekomst ligt? En vergeet niet het schrappen van de oude, vertrouwde audiostekkeraansluiting in de iPhone 7. En de stekkerincompatibiliteit tussen die nieuwste iPhone en MacBooks met alleen usb-c poorten. En sorry mag ook gezegd worden voor de doorgeslagen focus op dun, dunner, dunst. Voor iPhones en iPads maar ook voor MacBooks en iMacs. En kom maar met excuses voor het ‘oplaadgemak’ van de Magic Mouse 2. En, en, en, en. Ja, Apple mag vaker sorry zeggen. Wat vind jij?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-02T07:55:00.000Z Jasper Bakker


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.