‘Google start strijd om de woning te veroveren’

Google zet vol in op doordringen en domineren in gewone woningen. De zoveelste ronde. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Google heeft op zijn Pixel 2 event afgelopen week niet alleen de gelijknamige eigen smartphone onthuld. Tegelijk met het nieuwe toptoestel (plus de grotere XL-uitvoering daarvan) heeft de internetdominerende techfirma een reeks andere devices onthuld. Deze lopen uiteen van kleine AI-connected camera’s tot mediastreamende smarthome apparaten en een nieuwe vr-headset.

De doelmarkt is niet langer alleen of voornamelijk de tech-geïnteresseerde of online-levende mens. Google is uit op niets minder dan de verovering van de gewone woning van de gemiddelde consument. Vele ict-leveranciers zijn de zoekmachine annex ads-faciliteerder al voorgegaan. Apple, Microsoft, pc-producenten en mediasoftwarebedrijven. Allen zijn niet of in hooguit beperkte mate geslaagd in hun opzet. Google start de zoveelste ronde in de strijd om de consument thuis.

Wat vind jij?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-11T08:15:00.000Z Jasper Bakker


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.