Coalitie huisartsen en zorggroepen: wat gaan ze leren?

Dit artikel delen:
Samenwerking

In de regio Eindhoven gaan twee grote zorggroepen samenwerken en hun ict-infrastructuur standaardiseren. Op deze manier hopen de huisartsen en gezondheidscentra de dienstverlening op peil te houden, maar we weten allemaal: grote ict-projecten, veiligheid en kosten, wat denkt u dat dit project de groepen leert?

De 28 huisartsenpraktijken en gezondheidscentra gaan allemaal gebruik maken van Medicom, Mijngezondheid.net en Medgemak. Door de samenwerking moeten personeelstekorten opgevangen worden en de complexer wordende zorgrvaag beter worden bediend. In totaal gaat het om gegevens van zo'n 210.000 mensen.

Een ambitieus project waarbij grotendeels gebruik gemaakt wordt van bestaande producten. Wat denkt u dat de groepen gaan leren van dit project en is het ook werkelijk toekomstbestendig?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-19T10:07:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.