Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Software startups, maak kans op $ 100.000 aan funding

Dit artikel delen:

De Comet Competition is een wereldwijde competitie speciaal bedoeld om B2B tech startups te helpen bij hun commerciële succes. Een unieke kans dus! Ingram Micro wil graag investeren in innovatieve tech startups en als startup kunt u nu deelnemen aan de Comet Competition. U maakt kans op $ 100.000 aan go-to-market funding. Aanmelden kan t/m 30 september. Deze competitie is in samenwerking met Microsoft’s wereldwijde startup programma, Microsoft for Startups en Computable.

Welke bedrijven kunnen er deelnemen?

Bent u een Independent Software Vendor (ISV) of tech startup met een eigen ontwikkelde software gericht op B2B? Dan kunt u deelnemen aan de Comet Competition. Daarnaast dienen de deelnemende startups zich te richten op de volgende focusgebieden: cybersecurity, manufacturing tech, financial tech, infrastructure/IaaS management, retail tech, IoT, middleware, collaboration tech. Om kans te maken heeft uw startup de afgelopen 12 maanden minder dan $ 10 miljoen aan omzet gegenereerd.

Waarom deelnemen aan de Comet Competition?

De Comet Competition vindt gelijktijdig plaats in 16 verschillende regio’s, waaronder Benelux. Voor elke regio wordt één winnaar en 3 runner-ups gekozen door een vakkundige jury. De Comet Competition is voor tech startups een unieke kans om hunzelf op de kaart te zetten. De winnaar en runner-ups ontvangen de nodige support en investering om hun business op zowel lokaal als wereldwijd niveau te laten groeien.

Win $1 miljoen in cash en nog meer..

Alle 16 lokale competities belonen in de wedstrijd één winnaar en drie runner-ups. Alle runner-ups ontvangen $ 50.000 aan GTM-financiering. De winnaar ontvangt maar liefst $ 100.000 aan GTM-financiering én krijgt de kans om op 12 t/m 14 mei 2020 $ 1 miljoen cash te winnen op de Cloud Summit in Miami.

Breid uw wereldwijde netwerk uit

Naast de financiering die de winnaar en runner-ups ontvangen, krijgen ze ook de mogelijkheid om hun software aan te bieden op de Ingram Micro Cloud Marketplace. De software wordt beschikbaar gesteld aan 55,000 cloud resellers wereldwijd.

Ontvang support en feedback

Deze competitie is o.a. in samenwerking met het wereldwijde startup-programma van Microsoft (Microsoft for Startups). Dit is ontworpen om startups te helpen snel te schalen door toegang te bieden tot Microsoft Azure, technische ondersteuning en verkoop.

De Benelux editie van de Comet Competition is ook in samenwerking met Computable. Computable ondersteunt startups uit Nederland en België in hun groei via bijvoorbeeld externe initiatieven zoals de Comet Competition.

Microsoft en Computable zullen onderdeel zijn van de jury en feedback leveren dat voor de kandidaten van toegevoegde waarde is.

Verdien een compleet verzorgde reis naar Cloud Summit

De winnaar ontvangt een volledig verzorgde reis naar de Cloud Summit van Ingram Micro in mei 2020 (Cloud Summit ticket en twee hotelovernachtingen). Deze startup ontvangt nog meer exposure voor zijn bedrijf tijdens het grootste cloud evenement en krijgt de kans om te netwerken met belangrijke spelers in de IT.

Winnaar van Comet Competition 1.0

De winnaar van vorig jaar, Arun Buduri van Pixm, heeft direct impact gezien van de bekendheid en de resources die zijn opgedaan als een winnaar van de Comet Competition. "Het jaar na het winnen van de competitie was een totale zegen", zei Buduri. “Ons team van drie man kreeg er duizenden potentiële klanten bij, terwijl we bijna geen kosten maakten voor klantacquisitie. We hadden geen betere partner kunnen vragen dan Ingram Micro. De Comet Competition was de ‘nucleaire brandstof’ die ons bedrijf nodig had.” Pixm is een first-of-its-kind cybersecurity product dat gebruikmaakt van AI, deep learning en computer vision om phishing-aanvallen realtime te detecteren.

Interesse in de Comet Competition?

Aanmelden voor de Comet Competition kan t/m 30 september via https://www.ingrammicrocloud.com/lp/comet/. U bent ongeveer 20 tot 30 minuten bezig met het indienen van de registratie. In oktober zal de online jury alle inzendingen beoordelen, waarna de 15 finalisten op de hoogte worden gesteld. Tijdens de uitreiking op 8 november zullen de winnaar en runner-ups bekend worden gemaakt.

 

*Let op: bij het aanmelden wordt u doorverwezen naar onze global Comet Competition landingspagina. Nadat u uw eigen account heeft aangemaakt, kunt u de stad aangeven in welke regio u mee wenst te doen met de Comet Competition. Voor Benelux is dit Amsterdam.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-03T16:06:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.