Computable Café: interactie en innovatie in informele setting

Computable Café

Als platform voor ict-professionals verbinden wij, online én offline. Daarom zijn we ook dit jaar weer aanwezig tijdens de ict-vakbeurzen van het jaar: Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event op 22 en 23 maart in Brussels Expo. In het Computable Café ontmoet u andere beursbezoekers en de redactie van Computable. Kortom, bouw aan uw netwerk, doe inspiratie op en ontmoet de redactie van Computable! Zien wij u daar?

Een beursbezoek is hét moment om met andere beursbezoekers en de redactie van Computable in gesprek te gaan. Dit jaar maken wij het u gemakkelijk: u ontmoet hen allemaal in het Computable Café. Het Computable Café is de informele ontmoetingsplaats om te netwerken en inspiratie op te doen.

Lezers kunnen in gesprek met de redactie en degenen die ons nog niet kennen, kunnen kennismaken met dé ict-vaktitel van België. Ook kunt u discussies en debatten bijwonen over onderwerpen als cybersecurity in de publieke sector, the war on talent en de borging en bewaking van big data en privacy. Elke dag wordt het café afgesloten met een interactieve pub quiz. Tijdens deze pubquiz passeren we de meest opvallende ict-ontwikkelingen.

Bovendien wordt onze jaarlijkse Computable Award voor de IT person of the Year uitgereikt. Wie volgt onze eerste winnares Dominique Leroy (ceo bij Proximus) op?

Woensdag 22 maart

11:30 – 12:00

Open discussie: “Wie borgt en bewaakt de privacy?”

Wie kan er worden aangewezen als eindverantwoordelijke op het gebied van borging en bewaking van big data en daaraan onlosmakelijk verbonden: privacy? Is dit een privacy officer, de ciso, of ligt de verantwoordelijkheid bij juridische zaken?

Moderator: Luc Blyaert

13:00 – 13:30

Debat: “Security in publieke of private sector: is er een verschil?

Tijdens dit debat bespreken deelnemers de cybersecurity van de publieke sector. Is dat op orde? Of loopt dit Belgische domein achter? En welke domeinen zijn eventuele koplopers?

14:00 - 14:30

Computable Award: IT person of the Year

Computable kiest dit jaar voor de tweede keer een ‘IT Person of the Year’. Lezers konden via de longlist van 66 it-personen een top vijf samenstellen. Dat heeft geleid tot een shortlist. Wie volgt Proximus-ceo Dominique Leroy op als winnaar? De Computable-redactie reikt vandaag de award uit!

14:30 - 15:00

Pub Quiz

Tijdens deze pub quiz passeren ict-ontwikkelingen de revue. Onder het genot van een drankje bevraagt de redactie het publiek over bedrijfsontwikkelingen, opmerkelijke overnames en opvallende producten of technologieën.

Donderdag 23 maart

11:30 - 12:00

Open discussie: “War on Talent”

Heeft de ict-markt te maken met een zogenaamde war on talent? En welke functies zijn dan het meest gewild? Daar wil de Computable redactie achter komen tijdens deze open discussie.

Moderator: William Visterin

13:00 - 13:30

Debat: “Cloud in België”

Tijdens dit debat bespreken deelnemers de meest voorkomende cloudvormen in België. Daarnaast wordt kritisch gekeken of wij op andere landen achterlopen met ons cloudgebruik.

14:30 - 15:00

Pub Quiz

Tijdens deze pub quiz passeren ict-ontwikkelingen de revue. Onder het genot van een drankje bevraagt de redactie het publiek over bedrijfsontwikkelingen, opmerkelijke overnames en opvallende producten of technologieën.

Nextel

Het Computable Café wordt mede mogelijk gemaakt door Nextel. Kijk voor meer informatie op http://www.nextel.be.

Dit artikel delen:


Partners 

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-08T10:19:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.