29 kandidaten voor IT Project of the Year

Computable reikt de award in maart uit op Cybersec Europe

award

De inzendingen voor de verkiezing van het IT Project of the Year zijn afgesloten. Computable kreeg in totaal 29 projecten aangedragen, een nieuw record.

De prijs voor IT Project of the Year wordt uitgereikt aan een bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk it-project dat in het afgelopen jaar heeft gedraaid. Dit gebeurt in vijf categorieën: zorg, onderwijs, overheid, kmo's en grote bedrijven. Veel ingezonden projecten komen in de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar ook redactioneel aan bod op deze site, dus los van een eventuele nominatie.

De redactie van Computable gaat nu een top-5 bepalen Die wordt begin volgend jaar bekendgemaakt. Daarna is het aan het grote publiek om te stemmen. Onze ranking en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award ontvangt op de vakbeurs Cybersec Europe in Brussel. Die vindt als het goed is plaats op 16 en 17 maart.

Vorig jaar ging de Focus-app van de Antwerpse politie er met het goud vandoor. Het jaar daarvoor won het Groeipakket, ontwikkeld door Opgroeien, het Agentschap Uitbetaling Groeipakket en Cegeka. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-23T10:56:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.