Kangaroot werft nieuwe marketingmanager

Dit artikel delen:
Joke Schevernels

Kangaroot, specialist in architectuur, implementatie en ondersteuning van Linux en open source-oplossingen, werft Joke Schevernels als marketingmanager. Zij moet het bedrijf nog meer op de kaart zetten als speler op de open source-markt.

Joke Schevernels werkte voorheen in het marketingteam van Panda Security. Haar laatste rol bij dit bedrijf was die van marketingmanager voor de particuliere Benelux-markt. Als marketingmanager bij Kangaroot is ze verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie-activiteiten, eventmanagement, social media en channelmarketing. Zij moet het open source-bedrijf Kangaroot nog beter op de markt zetten.

Kangaroot is zestien jaar geleden opgericht. Het is gespecialiseerd in open source-oplossingen. Dankzij de focus op innovatie zag het bedrijf de laatste jaren zowel de omzet als het aantal medewerkers en klanten fors toenemen. Met het oog op de toekomst en de uitbreiding naar Nederland, breidt Kangaroot de voorheen halftijdse marketingfunctie uit.

In het boekjaar 2013-2014 bedroeg de omzet 3,4 miljoen euro. Het jaar daarop rapporteerde Kangaroot en Stuart (het vroegere Housingcenter) gezamenlijk een stijging van ongeveer dertig procent en bedroeg de omzet 4,4 miljoen euro. Voor het net afgesloten boekjaar 2015-2016 wordt dezelfde omzet verwacht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-23T10:58:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.