Managed hosting door True

John Hernandez nieuwe ceo Selligent

Voormalig ceo Andre Lejeune blijft in RvB

 

De Belgische crm-specialist Selligent heeft John Hernandez aangeduid als nieuwe topman. De voormalige coo van Salesforce volgt medeoprichter en voormalig ceo Andre Lejeune op die in de raad van bestuur blijft zetelen.

John Fernandez was tot voor kort coo en senior vice president service cloud bij Salesforce. Volgens Selligent heeft hij de ervaring en visie om het bedrijf in zijn huidige groeicyclus te leiden en naar een dominante marktpositie te positioneren.

‘Selligent is op een spannend moment in zijn geschiedenis aangekomen en ik ben blij het bedrijf te mogen leiden terwijl de groei versnelt’, reageert de nieuwbakken ceo. ‘We zullen de productinnovatie die onze klanten verwachten gewoon verderzetten, ons partnernetwerk verder uitbreiden en nog sneller groeien in Europa en Noord-Amerika.’

De software van Selligent voorziet marketeers van een flexibel platform voor b2c-communicatie, gebaseerd op relevante klanteninzichten. Het bedrijf begon vijftien jaar geleden als een kleine startup, maar heeft ondertussen een zevenhonderdtal klanten in retail, automotive, de financiële wereld en de uitgeefsector, waaronder ING en InterContinental Hotels Group. Het is in meer dan dertig landen aanwezig via een tiental kantoren in Noord-Amerika en Europa en via ruim vijftig agency partners en resellers. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6177672). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.