Patrick Crasson directeur Devoteam Consulting

Dit artikel delen:
Patrick Crasson Devoteam Management Consulting

Devoteam heeft Patrick Crasson aangesteld als managing partner van Devoteam Management Consulting BeLux, een nieuwe onderneming binnen de groep Devoteam die bedrijven begeleidt bij hun zakelijke transformaties.

De focus van de nieuwe entiteit ligt op het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen, digitalisatie, meer innovatie en het zorgen voor een betere interactie met klanten. Naast het strategische luik verzorgt Devoteam Management Consulting ook de connectie met Devoteam Technology Consulting. Die zorgt voor de technologieën achter de innovaties. Als partner van de cio zorgt Devoteam ervoor dat de strategische bijdrage van it toeneemt.

Patrick Crasson stond tussen 2006 en 2011 bij Sun en Oracle in voor strategisch business development. In 2012 werd hij managing partner bij BeAligned Luxemburg, een onafhankelijk adviesbureau dat bedrijfsprocessen en it beter op elkaar afstemt. Daarnaast is hij sinds 2012 managing partner bij het consultancybedrijf BeNovate, gespecialiseerd in advies voor innovatie en digitale transformatie. Crasson heeft als opdracht Devoteam Management Consulting de komende vier jaar te laten uitgroeien tot een entiteit met vijftig experten.

Patrick Crasson: ‘Bedrijven hebben enorm geïnvesteerd om hun interne processen te verbeteren, nu willen we ze op een heel pragmatische en betaalbare manier competitiever maken. Dat doen we door hun innovatieve slagkracht te verhogen, hen vlotter te helpen omgaan met hun transformatie en change management, meer te doen met hun bedrijfsgegevens en veel gemakkelijker samen te werken buiten de grenzen van de eigen organisatie. Wie daarin slaagt, zit goed voor de toekomst.’
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-22T12:27:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.