Commvault stelt nieuwe topman aan

Dit artikel delen:

Datamanagementspecialist Commvault stelt Sanjay Mirchandani aan als nieuwe topman. Hij neemt het stokje over van president en ceo Bob Hammer, die met pensioen gaat. Mirchandani was hiervoor ceo van Puppet, een Amerikaanse leverancier van oplossingen voor it-automatisering, en is nu bij Commvault aangesteld als president, ceo en lid van de Raad van Bestuur.

De aanstelling van Mirchandani volgt na een uitgebreide ‘executive search’ en maakt deel uit van een transformatieoperatie om het groeitempo van Commvault op te voeren. Mirchandani bekleedde eerder topposities bij VMware, EMC en Microsoft en heeft ervaring met it-transformatie. Zijn vorige job was ceo van it-dienstverlener Puppet.

Mirchandani zegt het een eer te vinden om bij Commvault aan de slag te mogen gaan. ‘Commvault geniet binnen de branche van een sterke reputatie en beschikt over goede technologie en diensten. En de enthousiaste bedrijfscultuur werkt aanstekelijk. De partnercentrische aanpak van Commvault sluit aan op mijn persoonlijke visie. Ik zie ernaar uit om integrale oplossingen af te leveren die onze klanten, het kanaal en onze partners toegevoegde waarde bieden.’

Mirchandani volgt Bob Hammer op, hij stond ruim twintig jaar aan het roer bij Commvault en hielp het bedrijf om uit te groeien tot een onderneming met een marktkapitalisatie van 3,1 miljard dollar. Nick Adamo is aangesteld als voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij vervangt Hammer, die als voorzitter emeritus in deze raad blijft zetelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-06T08:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.