Colt stelt verkoopdirectrice Benelux aan

Dit artikel delen:
Colt country manager Belgium

Breedbandoperator Colt heeft Sarah Hachi-Duchêne aangesteld als verkoopdirecteur voor Frankrijk en de Benelux. Ze combineert deze job met die van country manager Frankrijk. Hachi-Duchêne opereert vanuit Brussel en rapporteert aan Paula Cogan, hoofd sales voor Europa bij Colt.

In haar nieuwe functie is Hachi-Duchêne verantwoordelijk voor de regionale groei, klantrelaties en aansturing van de lokale salesteams en zal ze een belangrijke rol spelen op het vlak van business development, verkoopstrategieën en algemeen en financieel management.

Hachi-Duchêne behaalde een master in bedrijfskunde aan de Universiteit van Guelph in Canada en beschikt over meer dan achttien jaar managementervaring op het gebied van sales, operationeel management, go-to-market-strategieën en business development. Voor haar aanstelling bij Colt was zij country manager Belgium en sales director France, Belgium & Luxembourg bij AT&T. Daar bekleedde zij eerder diverse senior managementposities.

Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 850 datacenters in zakencentra in Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.500 aangesloten gebouwen. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 aangesloten steden, in bijna dertig landen.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-14T09:42:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.