Colt stelt verkoopdirectrice Benelux aan

Colt country manager Belgium

Breedbandoperator Colt heeft Sarah Hachi-Duchêne aangesteld als verkoopdirecteur voor Frankrijk en de Benelux. Ze combineert deze job met die van country manager Frankrijk. Hachi-Duchêne opereert vanuit Brussel en rapporteert aan Paula Cogan, hoofd sales voor Europa bij Colt.

In haar nieuwe functie is Hachi-Duchêne verantwoordelijk voor de regionale groei, klantrelaties en aansturing van de lokale salesteams en zal ze een belangrijke rol spelen op het vlak van business development, verkoopstrategieën en algemeen en financieel management.

Hachi-Duchêne behaalde een master in bedrijfskunde aan de Universiteit van Guelph in Canada en beschikt over meer dan achttien jaar managementervaring op het gebied van sales, operationeel management, go-to-market-strategieën en business development. Voor haar aanstelling bij Colt was zij country manager Belgium en sales director France, Belgium & Luxembourg bij AT&T. Daar bekleedde zij eerder diverse senior managementposities.

Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 850 datacenters in zakencentra in Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.500 aangesloten gebouwen. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 aangesloten steden, in bijna dertig landen.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-14T09:42:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.