Sven Schoenaerts leidt enterprise-tak bij AWS Benelux

Dit artikel delen:
Manager

Sven Schoenaerts gaat aan de slag bij Amazon Web Services (AWS). Hij is per 1 juli aangesteld als enterprise segment manager in de Benelux-regio. De Belg heeft ruim elf jaar voor Netapp gewerkt, waarvan twee jaar als Benelux-directeur.

Schoenaerts heeft diverse functies binnen ict-organisaties bekleed. Zo was hij drie jaar verkoopdirecteur bij Bell Micro, twee jaar channel accountmanager bij BMC Software. In 2002 ging hij aan de slag bij Brocade Communications, waar hij als Belux-directeur verantwoordelijk was voor de activiteiten in België, Luxemburg en later ook de Nordics-regio.

In 2007 maakte Schoenaerts de overstap naar Netapp. Hij heeft hier elf jaar gewerkt. Eerst als directeur voor de channel sales in de EMEA-regio en de laatste twee jaar als algemeen directeur voor de Benelux-regio. Na Netapp is hij nog een klein jaar actief geweest als verkoopdirecteur bij Voranis in België, Nederland en de Nordics.

Nu treedt de Belg in dienst bij Amazon Web Services, waar hij op zal treden als enterprise segment manager voor de Benelux.

De topman was tijdens zijn carrière bij Netapp aangesteld als Computable-expert en heeft bijdragen geschreven over de voordelen van internet of things, de data-explosie en hoe technologie onze banen verandert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-03T09:10:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.