Peter Van Laer nieuwe topman BDO België

Dit artikel delen:
ceo BDO

Vanaf 1 oktober neemt Peter Van Laer het roer over van Hans Wilmots bij BDO België. Van Laer is de managing director van Crossroad, een bedrijf dat digitale transformaties begeleidt. Dat bedrijf werd eind 2017 overgenomen door BDO België.

Antwerpenaar Peter Van Laer (55) heeft ruim dertig jaar ervaring in ict en digitalisering. Hij begon zijn carrière bij KBC waar hij doorgroeide tot general manager van de it-diensten. In die functie stuurde hij meer dan zeshonderd werknemers aan. In 2007 richtte hij samen met Carmen Cordier, en later Jan De Schepper, het Mechelse Crossroad op. DAt bedrijf is gespecialiseerd in digitale transformatie. BDO België nam dat bedrijf eind 2017 over.

Peter Van Laer zal BDO België (goed voor bijna achthonderd partners en medewerkers in elf vestigingen) de komende vier jaar leiden. BDO slaat met de benoeming verder de weg in van digitale transformatie en nieuwe technologieën.

Van Laer’s achtergrond in innovatie en digitale technologie betekent echter niet dat de focus uitsluitend op nichemarkten, zoals cybersecurity, cloud en ‘platformification’-diensten zal liggen, klinkt het in een persbericht. ‘Integendeel, Van Laer heeft de ambitie om vanuit de traditionele activiteiten als accounting, tax en legal, het aanbod verder te verbreden en in een aantal niches te verdiepen. Hiermee kan BDO België een antwoord bieden op alle bedrijfsvraagstukken, digitaal én analoog.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-11T11:02:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.