Driehuis directeur strategie bij Cybersprint

Dit artikel delen:
svp strategy bij Cybersprint

Eward Driehuis zal op 1 november 2019 starten als senior vice president strategy bij Cybersprint. De voormalig cmo van SecureLink neemt veel ervaring en kennis mee die hij in de afgelopen 24 jaar heeft opgebouwd in verschillende functies binnen de cybersecurity-sector. Driehuis zal zich gaan richten op het versterken van de positie van Cybersprint als sleutelspeler in de digital risk protection-markt en in de brede internationale cyber-securitymarkt.

De afgelopen drie jaar werkte Driehuis als cmo bij SecureLink, waarbij het bedrijf zich verder ontwikkelde naar een van de meest toonaangevendem managed security services-providers (mssp) in Europa. Voor die tijd werkte hij negen jaar bij Fox-IT aan het ontwikkelen en op de internationale markt brengen van ‘Threat Intelligence’- en ‘Web Analyse’-producten.

Als senior vice president strategy bij Cybersprint moet Driehuis richting geven aan de verdere groei van Cybersprint in de snel ontwikkelende digital risk protection-markt en het uitbreiden van het marktaandeel in de cyber security-markt.

‘Ik heb erg veel zin om bij Cybersprint te starten’, zegt Driehuis. ‘Cybersprint pakt digital risk protection op de juiste manier aan: ze begrijpen dat het niet alleen gaat om het opsommen van de cyber risico’s, maar juist om het duidelijk aanwijzen van de relevantie en prioritering. Daarom vind ik het fantastisch om deel uit te gaan maken van het Cybersprint-team. Onder leiding van Pieter Jansen bereiken zij de topklasse.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-21T10:01:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.