Arnaud Bacros focust bij Dell weer op België

Stoelendans bij Benelux-management van Dell Technologies

Dit artikel delen:

Dell Technologies benoemt Arnaud Bacros met ingang van 1 februari 2020 tot algemeen directeur België en Luxemburg. Hij krijgt de leiding over twee bedrijfstakken - commercial en enterprise - en neemt afscheid van Nederland. Daarvoor wordt Jeannine Peek aangesteld als general manager.

Als gevolg van overnames, ontstond er bij Dell Technologies een organisatiestructuur waarbij ieder land onder leiding stond van twee managing directors: één voor enterprise-klanten, waaronder grote, internationale klanten zoals banken en multinationals bediend worden, en één voor de commercial tak, die voornamelijk overheidsinstellingen en lokale opererende klanten bedient.

Dell Technologies kondigt nu een herstructurering op wereldwijd niveau aan waarbij de rollen van de managing directors voor commercial en enterprise worden samengebracht tot één general manager. Die rol gaat Bacros per februari 2020 voor België en Luxemburg vervullen. Nederland staat dan onder leiding van Jeannine Peek.

Peek was tussen 2011 en 2018 al algemeen directeur van Dell Nederland. Toen zei in 2018 promoveerde tot regiodirecteur van West-Europa, kwam de Nederlandse organisatie onder leiding van Bacros te staan als enterprise directeur voor de Benelux-regio. Naast hem stond Patrick van de Coolwijk als directeur van de zogeheten commercial-tak.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-20T11:47:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.