Gregoire van Cutsem nieuwe marketingdirecteur Orange

Dit artikel delen:

Gregoire van Cutsem keert terug naar de telecomsector. Ooit werkte hij tien jaar voor Proximus, nu wordt hij marketingdirecteur bij Orange.

Met een master Business Administration en Management begon Van Cutsem zijn loopbaan bij Price Waterhouse. Na een tussenstap bij Securex ging hij in de lente van 1997 bij Proximus aan de slag als head of pricing management en vervolgens als head of marketing b2b. Hij groeide er door tot vicepresident product & solution bij de Enterprise afdeling. In februari 2008 koos hij voor de Bati Group, om nog geen jaar later door FN Herstal aangetrokken te worden als marktmanager.

In de nazomer van 2010 startte hij als commercieel directeur bij de energiegroep Lampiris om dan zes jaar later bij Touring marketing- en salesdirecteur te worden. Nu trekt hij dus terug naar de telecombiotoop als marketingdirecteur van Orange. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-02T09:25:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.