Anja Cappelle last na 25 jaar rustpauze in

Dit artikel delen:

Anja Cappelle die liefst een kwarteeuw aan de slag was bij The Reference, waarvan veertien jaar als ceo, kondigt haar afscheid aan. Ze wil tijd nemen voor haarzelf en laat nu alle opties open.

Anja Cappelle, die weldra 48 jaar wordt, is een grote naam in de wereld van de webbouwers. Ze studeerde Germaanse aan de KULeuven en begon in januari 1996 bij The Reference, aanvankelijk als verantwoordelijke voor het eerste dagelijkse e-zine Internet Business Summary. Ze schreef toen ook voor het toenmalige weekblad Clickx. Tegelijk was ze ook projectmanager voor de eerste webtoepassingen van onder andere KBC, Agalev, Spector en Test Aankoop. In 2001 werd ze accountmanager om twee jaar later door te groeien tot salesmanager. In oktober 2007 werd ze gepromoot tot ceo om daarmee een van de eerste dames in een toppositie in de Belgische ict-biotoop te zijn.

Eind januari vorig jaar besloot Cappelle om het ceo-schap te delen met Isabel Donvil, met als doen de band met haar klanten opnieuw aantrekken. 

'The Reference doet het uitstekend en kan nu best wel zonder mij door', vertelt Anja Cappelle. 'Ik wil na 25 jaar meer tijd voor mezelf uittrekken. Hoelang die sabbatical zal duren, weet ik nog niet. Voorlopig geen deadlines meer voor mij.' Mogelijk neemt ze een job aan bij Emakina, de eigenaar van The Reference, maar dat is nog niet zeker. Donvil schuift nu door als de enige ceo van The Reference.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-20T12:02:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.