The Reference doet het voortaan met twee

Dit artikel delen:
co-ceo's The Reference

Anja Cappelle en Isabel Donvil.

Het digitale agentschap The Reference heeft een co-managing director aangesteld die samen met Anja Cappelle het bedrijf gaat leiden. De keuze viel op Isabel Donvil, die al sinds september 2014 bij het bedrijf werkt.

Anja Cappelle staat al sinds 2007 aan het hoofd van The Reference als managing director en leidde het agentschap doorheen een mooi groeiparcours. Onder haar bewind is het personeelsbestand bijna verzesvoudigd. Naast kantoren in Gent en Antwerpen, heeft The Reference ondertussen ook voet aan wal gezet in New York.

‘Bij The Reference zijn we gegroeid van 30 naar 170 werknemers’, zegt Cappelle. ‘En dit dankzij een onverbiddelijke focus. Op een bepaald moment merk je dat door de schaalvergroting er simpelweg niet genoeg tijd meer is om diezelfde focus op alle gebieden te behouden. Dat is de reden waarom ik Isabel gevraagd heb om de taken te delen en mijn co-managing director te worden.’

Donvil begon in september 2014 voor The Reference te werken nadat ze meer dan 15 jaar actief was in retail en groothandel, met onder meer een sterke focus op e-commerce. Ze begon bij het agentschap als directeur klantenservice en groeide door tot directeur wat betreft bedrijfsstrategie. In die rol was ze betrokken bij strategische projecten, waardoor ze de logische keuze was om samen met Cappelle de strategie verder te ontwikkelen. In de praktijk zal Donvil vooral focussen op het operationele management van de productieteams, Cappelle gaat zich meer toeleggen op marketing en sales.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-30T14:10:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.