Owen Sisk loopt Vlaams contract binnen

Cegeka Directeur Vlaanderen Digitaal

Owen Sisk

Owen Sisk is door Cegeka aangetrokken als directeur Vlaanderen Digitaal. Hij moet het contract met de Vlaamse Gemeenschap in goede banen te leiden. Daarmee trekt Sisk na zes jaar Ordina opnieuw naar de Limburgse integrator.

Owen Sisk, van opleiding psycholoog met vooral aandacht voor topsport, leidde als country manager bijna 9 jaar Ps-testware. Hij was er acht jaar aan de slag, van 2002 tot 2010. Vervolgens werd hij aangetrokken door RealDolmen als accountmanager public sector. In 2014 werd hij accountmanager bij Cegeka, verantwoordelijk voor het customer engagement team. Twee jaar later was hij te vinden bij Ordina België als business unit manager. 

Sinds begin deze zomer is hij dus opnieuw bij Cegeka aan de bak. De integrator haalde een groot deel binnen van het één-miljard euro-contract van de Vlaamse Gemeenschap. Het gaat om de onderdelen applicaties en werkplek.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-10T12:03:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.