Annick Vanmeulder terug naar Accenture

Dit artikel delen:

Annick Vanmeulder keert terug naar Accenture als verkoopdirecteur. Drie jaar geleden trok ze er weg voor een job bij Fujitsu.

Vanmeulder haalde een master handels- en financiële wetenschappen aan de KULeuven en volgde de opleiding Digitale Transformatie bij Vlerick. Ze begon haar loopbaan bij Concept Benelux, gespecialiseerd in financiële software. Vevolgens ging ze aan de slag als sales manager bij het contactcenter Sitel. In de lente van 2001 trok ze naar de Britse operator BT Global Services, eerst als global accountmanager, later als client business development manager.

Acht jaar later was Vanmeulder te vinden bij HP Enterprises Services, ook al sales manager. In april 2010 werd ze aangetrokken door Microsoft als solution sales professional online services. Twee jaar later trok ze opnieuw naar de telecomsector, deze keer bij Orange Business Services om dan toch weer naar BT Global Services te verhuizen, als business development manager.

In de winter van 2017 koos ze voor Accenture als verkoopdirecteur. Na twee jaar accountdirecteur bij Fujitsu is ze nu terug bij een van de grootste consultancybedrijven in ons land.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-08T10:44:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.