Pierre Dumont naar Prodata

Dit artikel delen:

Pierre Dumont, die onlangs de Computable Lifetime Achievement Award kreeg, gaat aan de slag bij Prodata van ceo Bart Carbonez. Daar wordt hij consultant en bepaalt hij mede de zakelijke strategie.

Dumont zal zich vooral toeleggen op de telecom- en netwerkinfrastructuur en -diensten. Het Zaventemse Prodata is voor 51 procent eigendom van de Waalse integrator NRB. Prodata, dat zich toelegt op ict-diensten op maat, heeft klanten als de Federale Politie, het ministerie van Defensie, de NMBS, Brussels Airport, AG Insurance en P&V.

Dumont leidde ruim 25 jaar NTT België, het vroegere Dimension Data. De netwerkintegrator was goed voor achthonderd medewerkers en een omzet van 330 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-23T12:23:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.