Bram Couwberghs defensietopman bij Microsoft

Dit artikel delen:

Bram Couwberghs is door Microsoft aangetrokken als defense en intelligence leader voor West-Europa. Hij brengt bijna twintig jaar defensie- en security-ervaring mee.

Couwberghs studeerde rechten aan de universiteit van Leuven. In de zomer van 2004 start hij bij de ING als legal advisor, maar wat later gaat hij aan de slag bij het Belgisch leger, eerst als militair adviseur, later als company commander combat engineer en vanaf januari 2015 als commanding officer homeland security in de strijd tegen terrorisme. Hij onderneemt missies als militair officier voor de Verenigde Naties in Libanon en als militair adviseur voor de Navo in Afghanistan.

In oktober 2016 maakt Couwberghs de overstap naar de privésector en kiest hij voor IBM als global business development manager. In die hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor de Navo, defensie en security. Twee jaar later wordt hij er Navo account executive manager. Begin 2020 verkast hij naar Rhea als director security services Europe en vervolgens als business leader security services. Sinds kort is hij bij Microsoft aangeworven als defense en intelligence leader voor West-Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-17T10:16:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.