Stoelendans bij NRB: Thonnart nu directeur

De Waalse integrator NRB schuift ceo Pascal Laffineur opzij. Hij wordt vervangen door de financiële man Henri Thonnart.

Pascal Laffineur vervoegde NRB in de zomer van 2016. Hij kan terugblikken op een mooi bilan. Toen Laffineur begon telde NRB tweeduizend medewerkers en een omzet van 317 miljoen euro. Vandaag staat het met 3.300 werknemers voor een omzet van 502 miljoen euro. De Waalse groep heeft de ambitie om te groeien naar 750 miljoen euro omzet. Dat moet nu dus waargemaakt worden door de chief financial officer Henri Thonnart die de leiding krijgt.

NRB won onlangs nog tot ieders verrassing samen met Orange het Brusselse Iris-contract. Dat zou volgens Orange goed zijn voor 1,8 miljard euro verspreid over 7 jaar. Recent sleepte het ook een 5G-licentie in de wacht en wil het zich net zoals Cegeka-dochter Citymesh toeleggen op private 5G-oplossingen voor bedrijven.

Er is nog een forse wijziging binnen de NRB-groep. Ex-politicus en huidig ceo Melchior Wathelet van NRB-dochter Zorgi krijgt een andere functie bij NRB. Hij wordt er commercieel directeur. Wie hem zal vervangen is nog niet duidelijk. Recent werd Filip Michiels aangetrokken als chief product officer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-20T13:03:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.