It-directeur Jo Wouters trekt naar Microsoft

Dit artikel delen:

Jo Wouters, de huidige it-directeur van het Algemeen Ziekenhuis van Turnhout trekt naar Microsoft. Hij wordt er Technology Strategist voor de gezondheidssector.

Microsoft slaagt erin enkele toppers uit de it-biotoop aan te trekken. Na administrateur-generaal Barbara Van den Haute van Digitaal Vlaanderen en NMBS cio Guido Lemeire, kiest nu ook Wouters voor de softwaregigant. Hij zal rapporteren aan Van den Haute die verantwoordelijk is voor de overheidssector.

Wouters, die informatica studeerde aan de KU Leuven, was ruim zes jaar it-directeur bij AZ Turnhout. Hij begon zijn loopbaan in 2007 bij CapGemini waar hij als SAP-consultant gedetacheerd werd bij Carrefour. Zes jaar later stapte hij over naar integrator Cipal Schaubroeck, eerst als accountmanager, later als bid manager en vervolgens als partner manager. In de zomer van 2016 ging hij in de ziekenhuissector aan de slag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-21T11:39:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.