Citymesh hertekent organisatie

Citymesh wil zich klaarstomen voor het 5G-bedrijfsaanbod en richt de organisatie opnieuw in. Ceo Mitch De Geest creëert zes nieuwe afdelingen met elk een eigen general manager.

Freek Pauwels, die het salesteam aanstuurde, wordt algemeen general manager. Carlo Waelens wordt general manager flex en zal zich toeleggen op festivals en events. Hans Similon leidt als general manager de afdeling safty drones.

Geert De Westelinck wordt verantwoordelijk voor alles wat connectiviteit is.  Maarten Van Aerde blijft zich bezighouden met internet of things na de overname van Engie M2M. En Peter-Jan Pertry zorgt voor de samenwerking tussen Citymesh en de Roemeense telecomoperator DIGI dat zich op de 5G-markt voor consumenten zal werpen.

Citymesh is nog op zoek naar vijftig bijkomende medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-09T12:36:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.