Idalko lijft Avisi Consultancy uit Nederland in

Dit artikel delen:

Het Antwerpse Idalko neemt Avisi Consultancy uit Arnhem over. Dit is een tak van de Nederlandse it-dienstverlener Avisi die net als Idalko partner is van Atlassian en Monday.com. Met de overname wordt Idalko onder eigen naam actief in Nederland; het werkte al samen met Avisi.

Het Nederlandse Avisi richt zich na de afsplitsing op de kernactiviteiten rondom softwareontwikkeling, cloud-diensten en apps. Avisi Consultancy gaat verder als Idalko bv en is net als de nieuwe eigenaar Idalko een Atlassian Platinum en Monday.com Gold Partner. Idalko, gespecialiseerd in agile-, devops- en ITSM-oplossingen, is naast de Benelux actief in Frankrijk.

Vorige maand maakte het bedrijf nog bekend dat het onderdeel Exalate, een speler in integratiesoftware, na een afsplitsing als zelfstandig bedrijf doorgaat, gesteund door een onbekend gebleven investeerder. De medeoprichters van Idalko, Hilde Van Brempt en Francis Martens, sturen Exalate aan, terwijl Manuel Pattyn aanblijft als managing director van Idalko.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-09T12:59:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.