Co.Station in zee met Brightbiz en Coding Station

Start- en scale-up-incubator Co.Station, met vestigingen in Brussel en Gent, heeft met Brightbiz en Coding Station twee nieuwe partners aangetrokken. Zij moeten startende bedrijven helpen met respectievelijk verkoop- en programmeerskills.

BrightBiz biedt aangepaste salestrainingen voor startende ondernemingen. Coding Station organiseert coding bootcampsin de Benelux en biedt opleidingen rond zakelijke technologie aan. ‘Te veel Belgische start-ups falen omdat ze hun verkoopaanpak niet professionaliseren. Er wordt te veel gefocust op de ontwikkeling van het perfecte product, de zoektocht naar investeerders en op marketing’, zegt Philippe Szombat, ceo bij BrightBiz. ‘Voor start-ups en scale-ups is het bijna onmogelijk om salesprofessionals te vinden.’ De onderneming wil de jonge bedrijven dan ook zo snel mogelijk een ‘sales-cultuur’ bijbrengen om zo goed en snel mogelijk uit te groeien tot rendabele bedrijven.

Coding Station heeft sinds 2015 al zo’n tweehonderd ondernemers en creatievelingen uit vijftig landen geholpen die een project wilden uitwerken. ‘Vandaag kunnen we, in samenwerking met Co.Station, ons aanbod verder uitbreiden door kortere zakelijke technologie-opleidingen aan te bieden’, zegt managing director Anne Colet. ‘Met deze aanpak helpen we bedrijven die de start-up fase ontgroeid zijn om het onvermijdbare digitale luik beter te begrijpen en te implementeren in hun bedrijfsvoering en de noodzakelijke stappen te zetten om te kunnen overleven.’


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-27T12:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.