Getronics en Privacycommissie verlengen contract

Dit artikel delen:

It-dienstenintegrator Getronics heeft haar contract met de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, beter bekend als de Privacycommissie, verlengd met vier jaar. De vernieuwde overeenkomst heeft een waarde van 1,1 miljoen euro.

Getronics zal de komende vier jaar verantwoordelijk zijn voor de managed cloud-oplossing van de Belgische Privacycommissie, inclusief de bedrade en draadloze dataconnectiviteit diensten en ook het beheer en de monitoring van de ict-infrastructuur. Bovendien wordt er een Disaster Recovery as a Service (DRaaS) voor kritieke applicaties toegevoegd, bovenop de bestaande Platform as a Service (PaaS)-diensten.

De nieuwe oplossing moet de beveiliging van de Privacycommissie verder verhogen, dankzij de integratie van Cisco’s Identity Service Engine. Hierdoor is ook rekening te houden met de contextuele informatie bij het toepassen van de verschillende toegangsbeleidslijnen op basis van gebruiker, apparaat en applicatie. Daarnaast zorgt het, in combinatie met het nieuwe wan-design, voor een veerkrachtige herstelprocedure (drp) in geval van een totale uitval van het primaire datacenter.

‘Het bedrijf bewees onze noden te kennen en speelt hier op in door innovatieve oplossingen te bieden die de veiligheid van onze applicaties vergroten en tegelijk het gebruik ervan toegankelijk maken’, zegt An Machtens van de Privacycommissie. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T16:00:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.