VanRoey.be is Microsoft KMO-partner van het jaar

Dit artikel delen:
troffee

Microsoft Belux benoemt VanRoey.be tot kmo-partner van het jaar. Dit onder meer vanwege de behaalde groeicijfers, het aanbod van Microsoft-oplossingen en de investeringen in andere bedrijven. De dienstverlener nam de SMB Partner of the Year-award tijdens Microsoft Inpire in Washington in handen.

Microsoft Belux benoemt VanRoey.be tot SMB Partner of The Year

VanRoey.be-medewerkers ontvangen SMB Partner of the Year-award tijdens Microsoft Inpire: (vlnr) marketingmanager Tine Horsten, general manager Pat Van Roey en Jan Convents, cloud en licensing-specialist.

Microsoft kroont VanRoey.be vanwege de groeicijfers, met name op het gebied van cloud (Cloud Licensing en Microsoft Azure). Microsoft Belux haalt algemene groeicijfers rond de 25 procent en vijftien procent in het kmo-segment. Hierdoor behoort België tot de top presteerders binnen MS Western Europe.

Pat Van Roey vertelt dat hij fier is dat VanRoey.be hier een bijdrage aan heeft geleverd. ‘We zijn trots op de erkenning van Microsoft.’

Daarnaast spreekt Microsoft vol lof over VanRoey.be vanwege de keuze voor de volledige Microsoft-oplossingen, de investeringen in bedrijven als Logiqstar en Sirvo (beide ISV's, bedrijven die hun oplossingen bouwen op Microsoft-technologie) en de inspanningen op het vlak van digitale marketing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-14T10:00:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.