Projective rijgt dataconsultancy DTSquared aan ketting

Dit artikel delen:

Het van oorsprong Belgische financiële diensten- en consultancybedrijf Projective neemt data-consultingspecialist DTSquared uit Londen over. De 85 Britse data-experts moeten ervaring en kennis binnenbrengen van data-consulting, alsmede strategische netwerkrelaties met grote techbedrijven. Ze voegen zich bij de 35 consultants die Projective al in het VK heeft.

Projective wil groeien op gebied van digitale transformatie, betalingen en risk & compliance. Met het kapitaal van de grote Belgische investeerder Gimv achter zich, zit Projective op een agressief groeipad. De omzet moet tegen 2023 de grens van honderd miljoen euro passeren. Nu haalt Projective jaarlijks 45 miljoen euro binnen. Het personeelsbestand moet uitdijen van 350 naar ongeveer achthonderd werknemers. Het bedrijf heeft vestigingen in Europese financiële centra, waaronder Brussel, Amsterdam, Londen, Frankfurt, Parijs en Zürich.  

Volgens Stefan Dierckx, ceo Projective Group, vult DTSquared de huidige activiteiten van Projective en Exellys goed aan. Hij ziet de overname als een start van een nieuwe groeifase, waarin de groep kan uitbreiden richting de data-industrie dankzij de ontwikkeling van datamanagement en governance-dienstverlening. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-10T10:46:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.