Ai-specialist ML6 trekt naar nieuw bedrijfskantoor

Dit artikel delen:

De Gentse ai-specialist ML6 heeft zijn intrek genomen in een nieuw kantoor. Bij het bedrijf werken ondertussen meer dan vijftig personeelsleden.

De groei van ML6 noopte het bedrijf om naar een nieuw pand uit te kijken. Het voerde ondertussen al meer dan honderdtwintig projecten uit bij bedrijven actief in de publieke sector, gezondheidszorg, maakindustrie, retail, e-commerce en de juridische sector. Ook over de landsgrenzen is er belangstelling voor de Gentse technologie. Zo heeft de scale-up ondertussen kantoren in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

ML6 steekt niet onder stoelen of banken dat het de ambitie heeft om uit te groeien tot een referentie in Europa op vlak van artificiële intelligentie en machine learning. ‘ML6 hoort bij de snelst groeiende technologiebedrijven in België’, zegt ceo Nicolas Deruyter. ‘Ons nieuw kantoor moet toelaten om deze groei verder te kunnen zetten, zowel in eigen land als in Europa. We openden het afgelopen jaar ook reeds kantoren in Amsterdam, Berlijn en Londen. Onze ambitie blijft echter onverminderd en we willen nog in de nabije toekomst nieuwe stappen zetten om de Europese referentie te worden in kunstmatige intelligentie.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-15T13:38:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.