Micropole opent vestiging in Gent

Nieuw kantoor

Micropole breidt zijn activiteit verder uit op de Belgische markt. Daarvoor opent het een nieuwe vestiging in Gent. De vestiging biedt naast consulting en business intelligence services ook een data value management-aanbod aan. Jan Roels neemt de leiding over deze Gentse vestiging.

Micropole is een digital services-bedrijf met bijna 1100 medewerkers verspreid over kantoren in Europa en Azië. Het is gespecialiseerd in de digitale transformatie, performance management en data governance.

In België beschikt Micropole over twee kantoren in Luik en Zaventem. hier zijn in totaal 75 mensen werkzaam. De nieuwe Gentse vestiging biedt ook diensten rondom data value management en data science. Op deze vestiging komt vijf man te werken. Het zoekt nog naar business intelligence consultants, data scientists, big data-specialisten, master data managemers en data governance-specialisten. 

Jan Roels geeft leiding aan het kantoor in Gent. Hij heeft meer dan 25 jaar commerciële ervaring in business intelligence-integratie en -productie. In juni 2016 startte hij als business development manager bij Micropole Belgium met de opdracht het agentschap commercieel uit te bouwen in Vlaanderen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-17T11:13:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.