Emasphere opent kantoor in Gentse Ghelamco Arena

Vlaanderen

Het Waalse bedrijf Emasphere, gespecialiseerd in het visualiseren van bedrijfsdata, zet voet op Vlaamse bodem en opent een kantoor in de Ghelamco Arena in Gent.

Met zijn Emafinance-software biedt Emasphere bedrijfsleiders van kmo’s de nodige online boordtabellen waarmee ze financiële en operationele indicatoren, die belangrijk zijn bij het nemen van bedrijfsmatige beslissingen, kunnen opvolgen. Het maakt boekhoudkundige gegevens makkelijk lees- en interpreteerbaar, geeft industrie-gerelateerde data en haalt de gegevens daarvoor uit verschillende bronnen, waaronder uit de boekhoudsoftware.

‘2017 was een echt succesjaar voor Emasphere’, zegt co-ceo Didier Vankeerberghen. ‘Niet alleen werd onze applicatie verrijkt met een nieuwe versie, extra functionaliteiten en nieuwe connectoren, ook het aantal klanten kende een aanzienlijke groei. We merken enerzijds dat meer en meer kmo’s nood hebben aan een volledig geïntegreerde management tool, die overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en flexibel moet zijn en anderzijds dat Emasphere die verwachtingen perfect kan inlossen.’

Het jonge bedrijf lanceerde zijn platform in het najaar van 2015 en telt ondertussen meer dan duizend actieve bedrijven op de eigen cloud-applicatie. Dat Emasphere ook sterk groeit in Vlaanderen, is volgens Vankeerberghen geen toeval. ‘België is hét kmo-land van Europa, met een duidelijk zwaartepunt in Vlaanderen. We hebben er vorig jaar dan ook grote stappen voorwaarts gezet, dankzij ons eigen Vlaams sales team. Daarbovenop hebben we een samenwerking verwezenlijkt met accountancykantoor Vandelanotte, dat onze applicatie gaat gebruiken om hun klanten nog beter op te volgen en te begeleiden.’

Het jonge bedrijf wil die groei ook in 2018 verder aanhouden. De keuze voor een kantoor in de vlot bereikbare Gentse Ghelamco Arena is dan ook geen toeval.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-28T10:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.