Deltalink in handen van Nuvias Group

Nuvias Group neemt het Belgische Deltalink over. Het is de tweede Europese overname dit jaar van de Europese distributeur.

Deltalink is een distributeur van netwerken, datacommunicatie en cybersecurity-oplossingen die al jaren meedraait. Hun portfolio bevat toepassingen als firewalls, voip-telefonie, opslag en wireless lan van onder meer aanbieders als Fortinet, G-data, F-secure en Qnap. Deltalink was onlangs bij de lijst van 22 Belgische securitybedrijven om te volgen, die Computable samenstelde.

De Belgische distributeur zet de overname alvast prominent op de eigen website: ‘Deltalink verzekert zich met deze overname van een solide partner die de verdere snelle groei van het bedrijf mee kan realiseren.'

Met de overname van Deltalink verstekt Nuvias zijn greep op de Belgische markt, waar het zijn cybersecurity-aanbod vergroot en zijn netwerkassortiment uitbreidt. ‘We zijn verheugd om met Deltalink een gericht, gespecialiseerd team te verwelkomen in onze Europese familie. Het is belangrijke mijlpaal op ons groeipad’, geeft Simon England, ceo van Nuvias Group, mee.

Het is de tweede overname dit jaar van Nuvias Group. Eerder nam het de Britse distributeur Cloud Distribution over. In 2017 legde Nuvias de hand op distributeur DCB.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-22T11:24:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.