Managed hosting door True

Channel

Cipal Schaubroeck neemt A&S Solutions over

 

puzzel

Cipal Schaubroeck (Geel/Nazareth) en A&S Solutions (Zingem) tillen hun bestaand partnership naar een hoger niveau. Cipal Schaubroeck neemt A&S Solutions over en integreert de hr-software en het dienstenportfolio.

A&S Solutions ontwikkelt diensten en software om lokale besturen, hulpverleningszones, politiezones, intercommunales, zorginstellingen en ziekenhuizen te ondersteunen bij personeels-, management- en organisatie-uitdagingen. Sinds het ontstaan in 2002 werd het aanbod voor de publieke en non-profit sector gaandeweg verruimd naar nieuwe domeinen. A&S Solutions pakte bijvoorbeeld uit met softwaretools om klanten te ondersteunen bij de automatisering van haar hr-processen. Het bedrijf houdt zich daarnaast ook bezig met onder meer audit- en crisismanagement en sociaal-juridische dienstverlening.

‘Het samenbrengen van expertises beschikbaar binnen zowel Schaubroeck, Cipal als A&S Solutions maakt het mogelijk een nieuwe generatie hr-software en diensten aan te bieden aan een nog breder klantenbestand binnen lokale besturen en non-profit’, zo klinkt het in een persbericht.

De overname moet onder meer resulteren in een 'diepgaande integratie van hr- en payroll software'. Het elektronisch personeelsdossier zal verrijkt worden met nog meer – soms domeinoverschrijdende – beleidsinformatie voor de moderne overheidsmanager. Qua advies en begeleiding biedt de kruisbestuiving tussen bijvoorbeeld de juridische expertisecel van Cipal Schaubroeck enerzijds en de consultants van A&S Solutions anderzijds, nieuwe mogelijkheden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6038374). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.