Cipal Schaubroeck neemt A&S Solutions over

Dit artikel delen:
puzzel

Cipal Schaubroeck (Geel/Nazareth) en A&S Solutions (Zingem) tillen hun bestaand partnership naar een hoger niveau. Cipal Schaubroeck neemt A&S Solutions over en integreert de hr-software en het dienstenportfolio.

A&S Solutions ontwikkelt diensten en software om lokale besturen, hulpverleningszones, politiezones, intercommunales, zorginstellingen en ziekenhuizen te ondersteunen bij personeels-, management- en organisatie-uitdagingen. Sinds het ontstaan in 2002 werd het aanbod voor de publieke en non-profit sector gaandeweg verruimd naar nieuwe domeinen. A&S Solutions pakte bijvoorbeeld uit met softwaretools om klanten te ondersteunen bij de automatisering van haar hr-processen. Het bedrijf houdt zich daarnaast ook bezig met onder meer audit- en crisismanagement en sociaal-juridische dienstverlening.

‘Het samenbrengen van expertises beschikbaar binnen zowel Schaubroeck, Cipal als A&S Solutions maakt het mogelijk een nieuwe generatie hr-software en diensten aan te bieden aan een nog breder klantenbestand binnen lokale besturen en non-profit’, zo klinkt het in een persbericht.

De overname moet onder meer resulteren in een 'diepgaande integratie van hr- en payroll software'. Het elektronisch personeelsdossier zal verrijkt worden met nog meer – soms domeinoverschrijdende – beleidsinformatie voor de moderne overheidsmanager. Qua advies en begeleiding biedt de kruisbestuiving tussen bijvoorbeeld de juridische expertisecel van Cipal Schaubroeck enerzijds en de consultants van A&S Solutions anderzijds, nieuwe mogelijkheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-12T11:16:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.